Untitled10

Op deze pagina vindt U ons nieuws archief over projecten waar wij bij betrokken waren en iets over willen vertellen.

December 2010

Additionele opnames gemaakt met This Modern Planet. Release is uitgeschoven naar januari.

Sinterklaas en Kerstmis gevierd met onze dochter Shirley.

Voorbereidingen gestart voor Jeugd Proms van Harmonie EMM. 15 januari 2011 met meer dan 150 jongeren is dit een uniek jeugd evenement. Wij zijn verantwoordelijk voor zaal en podiumgeluid.

Op naar 2011!

Oktober en November 2010                                                  

CD opnames en geluidstechniek voor 17e BLÈÈRAOVUND van carnavalsvereniging de buulderbuk. Op deze avond is het carnavalsnummer gekozen voor carnavals seizoen 2011. Winnaar was Is da Wa met hun song “popopoloneze”

Eindhovense band This Modern Planet was is de studio voor opname van 5 titels voor hun EP. In december wordt hun EP gemixed. 

                                            

Harmonie Amicitia uit IJsselstein bestaat 110 jaar en viert dit met een Proms Concert. Harmonie Amicitia doet dit niet alleen, zij wordt hierbij versterkt door Popkoor Amazing en de band The Otherside. Wij (ArtiZtic Sound) waren verantwoordelijk voor versterking van Popkoor Amazing (80 personen met headset). Smile licht en geluid uit Utrecht leverde licht en geluid voor harmonie en band. 750 man publiek konden genieten van een afwisselend programma. Hieronder een kleine sfeer impressie.

                

                                                      

Augustus en September 2010

Studio heeft een nieuwe eikenhouten vloer gekregen.

SPL frontliner channel strip en SSL AD/DA convertor zijn binnengekomen. -> TE GEK!

Nieuw in de studio: custom made 12 channel personal monitoring system voor muzikanten.

Opnames van Brainstew zijn gemixed en nieuwe website van Brainstew is online.

juli 2010

Project Experience uit Budel organieerde op zondag 4 juli in de van Cafe Zuiderpoort een openlicht concert. Koor Switch uit Leende was te gast. Buiten de 2 koren traden ook diverse solisten op. Door de mooie muziek, de lokatie en het mooie weer was het een zeer geslaagde middag. Wij waren verantwoordelijk voor de verzorging van het geluid.
                          

Op donderdag 29 juli hebben we opnames gemaakt van de Greenday coverband Brainstew op het totaalfestival. Brainstew heeft deze opname gewonnen als extra prijs voor de winnaar van bandtalent 2010 van Podium10. Half Bladel en omstreken was uitgelopen om dit feestje mee te maken. Brainstew opende de avond en wist het publiek goed mee te krijgen. Mannen ga zo door!

juni 2010

Muziekvereniging Sterksel organineerde op 27 juni voor het 3e jaar de di-Fanfare Proms. De di-Fanfare Proms op zondagmiddag was een prachtig geheel. Fanfare Sanctamaria was dit jaar te gast. Negentig muzikanten drie zangers, drie zangeressen en het KVO koor gecoacht door de dirigenten Frits Mennen en Theo Lokin hebben het publiek tussen 14 en 17 uur prachtig vermaakt. Wij waren er voor het 2e jaar bij voor verzorging van geluid.

mei 2010

Versleten Werk uit Budel heeft een optreden in Soerendonk. Budel Begaaid is wederom een enorm succes.

april 2010

 

We Mele uit Budel Schoot is te gast voor opnames van hun WK hit en er wordt een begin gemaakt voor DVD audio mix van opnames van popkoor Amazing

december 2009

Deze maand is de studio van Budel naar Hapert verhuisd

maart 2010

We feliciteren popkoor Amazing uit Nieuwegein met haar 2e lustrum. Theater de Kom in Nieuwegein was 2 maal uitverkocht. Wij waren verantwoordelijk voor versterking van 72 personen (allemaal 72 met headset) koor en popband. Tevens werd er multitrack opnames gemaakt die later gemixt worden en gebruikt worden voor een DVD van dit optreden.

De band babequest uit Heeze was te gast voor opname van haar 1e demo. De drumster gebruikt deze demo als auditie materiaal voor de rockacedemie te Tilburg.

 

januari 2010

Onze dochter Shirley is geboren

 

 

 

 

 

 

[Home] [Nieuws] [Nieuws Archief] [Studio opname] [Lokatie opname] [Live Sound & Light] [Apparatuur] [Referenties] [Contact]