Untitled10

Op deze pagina vindt U nieuws over projecten waar wij bij betrokken waren en iets over willen vertellen.

Nieuws van de afgelopen maanden vindt U op de nieuws archief pagina.

December 2012

Fijne feestdagen en een voorspoeding en muzikaal 2013!

Een volgende update volgt binnenkort.

November + december 2011

Definitieve mixen + mastering gemaakt voor de EP van de Stardom Junkies. Luisteren?

Mixen gemaakt voor de demo CD (A Lyrical Moment) van Laura Brugel. Deze CD zal o.a. gebruikt worden bij de auditie aan de Brandon University of Music.

Apparatuur + bediening geleverd voor de receptie van 90 jarig jubileum van harmonie EMM en voor een nieuwe editie van het Budel Begaait festival

Geluid en licht geleverd voor het kerstverhaal in Someren Heide, klik hier voor een beschrijving van het concert. Voor een impressie klik hier. Wij leverde geluid (o.a. koor-headsets), licht (conventioneel + led) en beamer met doorzicht scherm.

 

Oktober 2011

21+22 oktober en 28+29 oktober Buulse Proms 2011. Wij waren verantwoordelijk voor geluid en licht.

De posthoorn in Hamont werd in 1.5 dag omgebouwd tot een sfeervol theater. 70 personen harmonie, 50 personen koor, combo, solisten en dansgroep zorgen voor een gevarieerd muzikale avond. De band link sloot de promsconcerten 4x af met een swingende afterparty.

Korte geluidtechnisch samenvatting: 170 microfoons/DI’s, 100 kanalen zaalgeluid, 32 kanalen monitorgeluid, 15 monitorgroepen.

Korte lichttechnisch samenvatting: diverse 2kw theaterlampen, diverse profielspots, 32 movinghead (spot, wash, vari-lite VL500 luminaire spots) diverse ledspots als doek en zaal verlichting, par zaal verlichting.

Zaal geluid: Kornel van der Sommen en Berry Lavrijssen

Monitor geluid: Harm Wijnhoven

Licht: Roel van Gisbergen

Klik de link voor een Sfeerimpressie van opbouw, repetitie en shows

 

Laura Brugel was in de studio voor trompet opnames.

Augustus en September

Voorbereidingen voor Buulse Proms begonnen. We tekenden voor complete geluid en licht verzorging.

Harmonie (70 personen), proms combo, melodisch slagwerk groep, afterparty band en natuurlijk de zang solisten zie artiesten pagina Buulse Proms. 1e repetitie weekend is geweest het wordt een mooie gevarieerde proms. Wij waren verantwoordelijk voor geluidsverzorging tijdens repetitie weekend.

Piano opnames in Gemeenschapshuis den Tref in Hapert t.b.v. promotie opnames van de jonge trompettiste Laura Brugel. In oktober wordt de trompet bij de piano opnames opgenomen.

Meditatie CD masters uitgeleverd aan Medium Jaco.

Zang Bart van de band Stardom Junkies is in de studio voor de definiteve zang partijen van hun demo.

April t/m Juli 2011

Fanfare St. Jozef uit Someren Heide heeft een optreden met Combo Cantorij (koor met combo). Wij leverden geluid voor fanfare + headset voor koor. We kijken met zijn alleen terug naar een geslaagde avond.

Bigband triple B uit Budel speelt op een benefiet avond waar de ondernemer van het jaar wordt gekozen wij waren verantwoordelijk voor geluid.

Budel begaaid organiseert weer een festival, wij waren verantwoordelijk voor geluid en licht.

Medium Jaco was in de studio voor de opnames van zijn nieuwe meditatie CDs

Project koor Experience organiseert in navolging van het openlucht concert van verleden jaar een nieuwe editie. Een overdekt podium wordt gebouwd en ondanks de dreiging op slecht weer is het ontzettend druk. Wij waren verantwoordelijk voor de verzorging van geluid tijdens dit concert

Muziek vereniging de Heerlijkheid uit Sterksel organiseert haar jaarlijkse bi-proms dit jaar Fanfare St. Jozef uit Someren Heide te gast. Wij leverende geluid voor fanfare en zang solisten. Ook leverde wij 4 confetti kanonnen als special FX voor bij een nummer van Within Temptation.

Na een lange periode van voorbereiding waren de stardom junkies waren in de studio om een start te maken met hun gewonnen demo opname. (zie januari 2011) Zang moet nog opgenomen worden maar dit gaat na de vakantie periode plaats vinden.

Februari en Maart 2011

Gerard van Maasakkers treed op samen met Harmonie EMM. Wij leveren geluid en aanvullen licht. Ruim 700 personen genieten van een mooie muzikale avond.

Een paar weken voor carnaval wordt de tent van de Pintenwippers in Gastel omgebouwd tot waar theater ivm de jaarlijkse Bonte Avond. Wij zijn verantwoordelijk voor levering van Geluid en Licht. 2 avonden is het theater helemaal uitverkocht.

Slagwerk groep van Harmonie EMM organiseert Percussion in Theater. Wij zijn verantwoordelijk voor versterking van slagwerk en zangsolisten.

Budel Begaaid trakteert de begaaiers weer op een gevarieerd festival. Wij waren verantwoordelijk voor geluid en licht.

Januari 2011

Stardom Junkies winnen Trieste Trofee tijdens Open Podium van Soulex te Budel. De Trofee houdt in dat de band o.a. een demo mag komen opnemen in onze studio. De prijs is mogelijk gemaakt door Cafe Zuiderpoort

Jeugd Proms van Harmonie EMM enorm succes. 150 jongeren zorgde voor een uniek evenement. Wij waren verantwoordelijk voor geluidstechniek. 52 kanalen input (56 micro’s), 7 monitor groepen op podium, 4 voudige matrix zaal mix vanuit 8 subgroepen + stereo delay. 

Demo van This Modern Planet gemixt en de release is 14 februari.

 

[Home] [Nieuws] [Nieuws Archief] [Studio opname] [Lokatie opname] [Live Sound & Light] [Apparatuur] [Referenties] [Contact]